Yangın Merdiveni Kapısı - Genel Bakış

Wiki Article

Malzeme: Yangın baplarında genellikle çelik yahut ahşap gereç kullanılmaktadır. Çelik baplar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz pekliklidir.

Ayrıca, sertifikalı yangın kapısı fiyatları değişikdır. Bununla alay malay muamele adımları çoklukla şunları bâtınerir:

Yani, asliye ayrım şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını çelmek bağırsakin tasarlanmışken, ivedili çıkış bapsı yalnızca hızlı ve emin tahliye dâhilin kullanılan bir kapıdır.

Bir diğer şpeş ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Herhangi bir bulaşık olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir tomar olmaması gerekir.

Her yangın merdiveninin her iki yöreında korkuluk, küpeşte ya da örek bulunması gerekmektedir. 

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan kapıların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Evet yangına dayanıklı ahşap kapı ne derece müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Firmaların umumi olarak uygulama yöntemi; Apartmanların Yatak Odası aksamından birer yangın merdiveni bapsı hevesliarak; zirda mevcut Garaj namına iniş bağırsakin Demirden merdiven imalatı yapmaktadırlar.

Yangın bapsı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın saksılayınca ortaya çısoy esrarın ve mürtefi ısının dışarı çıkmasını önlemek midein bapnın sapa defosuz kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın bapsı kilididir.

Adı yangın merdiveni olsa da baskın ve hareket afetlerinde de en yakın merdiven olarak kullanılacak olan bu merdivenler, binaların eğer olmazsa olmazlarındandır. Emin bir yangın merdiveninin önemi, insanların emanetını kurtardığında daha iyi anlaşılacaktır.

Ivedi çıkış bapları, yangın sırasında Yangın Kapısı yangının yayılmasını önleyen ve insanların emniyetli bir şekilde tahliyesini sağlayan önemli öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Yangın kapıları robot sistemli çağcıl boya tesisimizde elektrostatik türap boya ile kaplanmaktadır. Standart nitelik RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması dokumalabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine bile farklı renk uygulaması mümkündür.

Siz de yangın kapısı fiyatları hakkında bili kısaltmak için bizim ile iletişime geçebilirsiniz.

Icap bayilerimiz gerekse aracısız global satış olarak horda mekân vadi illere özen vermekteyiz.

Report this wiki page